Premieră la Universitatea "Ovidius". Începe admiterea la colegiu

502
Premieră la Universitatea

Articole de la același autor

Anul acesta, în cadrul sesiunii din luna septembrie, Universitatea "Ovidius" din Constanța organizează primul concurs de admitere în cadrul colegiului nou-înființat.

Potrivit reprezentanților instituției de învățământ, programele de studii pentru care pot opta tinerii sunt Analist programator și Administrator rețele locale și comunicații, cu o durată de trei semestre. Acestea sunt autorizate de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar (ARACIP), prin hotărârea din cursul lunii august, în regim de colegiu tehnic non-universitar.

Înscrierea cursanților se va desfășura online pe bază de dosar, în cadrul concursului de admitere putând participa și elevii care nu au promovat examenul național de Bacalaureat.

"În plus, în anul școlar 2020 - 2021, zece cursanți care fac parte din grupuri vulnerabile vor primi stimulente financiare în valoare de 300 lei pe lună, pentru a-i sprijini în frecventarea cursurilor și a sesiunilor de consiliere profesională", a precizat conducerea Universității "Ovidius". 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3225 secunde