Premieră la Constanța. Carte audio despre Dobrogea

434
Premieră la Constanța. Carte audio despre Dobrogea - premieralaconstanta-1573677553.jpg

Articole de la același autor

Ziua Dobrogei marchează, astăzi, o premieră la Constanța: lansarea primului audiobook despre istoria Dobrogei. Constănțenii sunt așteptați astăzi, începând cu ora 16.00, la lansarea cărții audio "Dobrogea de poveste". Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Județean Constanța "Teodor T. Burada", în colaborare cu Consiliul Județean Constanța, și va fi găzduit de Centrul "Jean Constantin".


Proiectul cultural artistic care prezintă 18 scrieri, legende, mituri, povestiri selectate din volumele "Poveștile Mării Negre", semnate de Cristian Cealera, înregistrate în lectura actorilor Mirela Pană și Dan Cojocaru. Proiectul a luat formă după o idee a Mirela Pană.


Acest audiobook dezvăluie o Dobroge de poveste, un ținut cu autentice civilizații, așezat între Dunăre și mare. Astfel, Dobrogea rămâne un spațiu de referință în studiul multiculturalității. Evenimentul de lansare va fi  prezentat de Mirela Pană, Dan Cojocaru, Cristian Cealera și Adrian Stavian. 
Muzica este semnată de Adrian Stavian, iar cd-ul a fost înregistrat în studioul Head Music Production. Intrarea este liberă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5836 secunde