Premieră la Casa de Cultură: "Apocalipsa în patru acte"

207
Premieră la Casa de Cultură:

Articole de la același autor

Miercuri, 5 iulie 2017, ora 20.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, va avea loc premiera spectacolului de teatru "Apocalipsa în patru acte", o comedie cinică ce vă va satisface cu siguranță pofta de a satiriza mult prea mediatizatul sfârsit al lumii, care de câteva secole bune se tot lasă așteptat.


Spectacolul se bucură de o distribuție care garantează o interpretare vioaie și amuzantă: Livia Taloi, Lavinia Stoica, Veronica Bâtcă, Constantin Zamfirescu, Alin Brancu, Jean Lemne și Cristi Simion. Pe o parte îi cunoașteți de peste zece ani de pe micile ecrane, ei fiind interpreții personajelor notorii din serialul "Trasnitii", câștigător al titlului de "cel mai longeviv sitcom din lume", acordat de Guinness World Records în toamna anului 2015. Regia este semnată de Melia Cerchez, textul de Melia Cerchez și Livia Taloi. 


Autorii vă propun patru tablouri pline de haz, patru variante de abordare a unui eveniment unic: catastrofa care va nimici Terra. Un act ne va arăta cum se reașează valorile morale în plină criză. Pentru aceasta vom merge într-o familie de etnie rromă, macinată de dileme existențiale. Alt act ne va descrie transformarea vieții de cuplu și secrete bine păstrate vor ieși, cu această ocazie, la lumină. Poate, oare, sfârșitul iminent să aducă împlinirea iubirii adulterine de vis? Altul ne va înfațișa o spovedanie inedită. Întilnirea viziunilor religioase diferite poate fi amuzantă când are loc în ceasul din urmă. Ultimul act ne va pune în față dilema fundamentală: "oare e bine sau rău sa vină sfârșitul?", asta pentru că vom fi martorii pregătirii unei nunți foarte asemănătoare cu... apocalipsa însăși.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3058 secunde