Premieră inedită la Teatrul de Stat Constanța

453
Premieră inedită la Teatrul de Stat Constanța - premiera1-1615914441.jpg

Articole de la același autor

În 20 și 21 martie, de la ora 17.00, va avea premiera online un spectacol inedit al Teatrului de Stat Constanța, care îmbină elemente teatrale și cinematografice: „Ziua Z” de Ionuț Sociu, în regia lui Bobi Pricop. Spectacolul va fi transmis live, biletele putând fi achiziționate accesând link-ul https://www.mystage.ro/spectacole/ziua-z-2665
Având la bază un scenariu original, creat special pentru acest proiect, spectacolul hibrid „Ziua Z” spune povestea a patru tineri care plănuiesc răpirea fiului unui influent om de afaceri. Acțiunea lor se vrea a fi una justițiară, în condițiile în care fiul a scăpat de închisoare după intervenția salvatoare a tatălui. Mai mult decât atât, cei patru se folosesc de acest moment intens mediatizat pentru a lansa un manifest și o nouă mișcare prin care se urmărește o schimbare de paradigmă în România de azi.      
Spectacolul testează modurile prin care teatrul mai poate fi prezent și relevant în viețile noastre în acest moment (Constanța se află în scenariul roșu), propunând un concept artistic dinamic, adaptat realităților pe care le trăim. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7528 secunde