Premieră în istoria Casei de cultură constănțene. Radu Beligan și Maia Morgenstern - pentru prima dată pe aceeași scenă

225
Premieră în istoria Casei de cultură constănțene. Radu Beligan și Maia Morgenstern - pentru prima dată pe aceeași scenă - premiera-1413282048.jpg

Articole recomandate

Miercuri, 29 octombrie, de la ora 19, constănțenii au șansa de a vedea pe aceeași scenă, cea a Casei de cultură din Constanța, doi dintre cei mai mari actori pe care îi are România, la ora actuală, Radu Beligan și Maia Morgenstern, comedia "Leul deșertului", în regia lui Radu Beligan.

Alături de cei doi consacrați vor mai urca pe scenă Mircea Rusu, Lamia Beligan, George Remes, Tania Popa.

Undeva, într-un ținut îndepărtat, pe malul oceanului, Ingrid Rodnin, o femeie de afaceri frumoasă și rapace, a inaugurat ultimul dintr-o lungă serie de hoteluri de lux.

Inaugurarea a fost un mare succes, printre invitați numărându-se personalități de talia Angelinei Jolie și a Prefectului provinciei, James Lyon, un politician a cărui corectitudine i-a adus supranumele de Leul deșertului.

Toate sunt bune și frumoase, până în clipa în care își face apariția, total neașteptat, Nikolay Rodnin, magnatul diamantelor, socrul și mentorul lui Ingrid. Nikolay a făcut un pariu în urma căruia riscă să își piardă întreaga avere.

Singurul care ar putea să îl ajute e intransigentul Prefect Lyon. Nikolay face apel la trecutul de damă de companie al nurorii sale, sperând să îl corupă pe incoruptibil cu ajutorul farmecelor lui Ingrid, dar planul lui întâmpină o dificultate neprevăzuta: Ingrid e îndrăgostită de Leul deșertului.

Prețul biletelor este între 80 și 100 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 07 Octombrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Premieră de teatru cu actori copii
Pagina a fost generata in 1.0662 secunde