Premianții de la Houston împărtășesc experiența colegilor

464
1

Articole de la același autor

Pe site-ul oficial al Liceului Teoretic "Car-men Sylva" din Efo-rie, http://imake.lefo. ro/wp, cei șapte eminenți elevi care au avut șansa de a se deplasa peste ocean, la Houston, împărtășesc impresiile de la I-SWEEEP - International Sustainable World Energy Engineering and Environment Project: "A fost un eveniment grandios".

Au fost înscrise în concurs 427 de proiecte - 190 internaționale și 237 din SUA. Au participat 668 de elevi, din 67 de state. Proiectele au fost evaluate de 325 de jurați, în două sesiuni de jurizare.

Proiectul "Utilizarea dronelor în prevenirea incendiilor de vegetație", având ca autori elevii Paul Paraschiv, Andreea Ghena și Vlad Neagu și drept coordonator pe prof. Florin Șerbu, a obținut medalia de argint la categoria "Engineering". "Toate echipamentele au fost funcționale, prezentările foarte bune și interesul maxim pentru dronă", povestesc elevii cu mândrie pe site-ul menționat.

I-SWEEEP oferă elevilor de liceu oportunitatea de a se pune în locul oamenilor de știință și al inginerilor de mâine, promovându-le astfel proiectele. I-SWEEEP este un pas esențial în formarea unei comunități globale ce va inspira responsabilitatea de a avea grijă de planeta noastră. 

Comentează știrea

DODO
22 iunie 2015
bravo

Copii de aur pacat ca n-au avutmacar o batista tricolora la ei

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4668 secunde