Spectacolele lunii noiembrie, la Casa de Cultură din Constanța

Pregătiți-vă pentru reîntâlnirea cu Tudor Gheorghe și Maitreyi

376
1
Pregătiți-vă pentru reîntâlnirea cu Tudor Gheorghe și Maitreyi - spectacolelecasadecultura-1352147943.jpg
La Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, spectacolele se țin lanț de acum și până la final de decembrie. 

Vă prezentăm luna noiembrie, care continuă cu Tudor Gheorghe și concertul său în memoria lui nenea Iancu, "Nu se poate cu de toate". Maestrul va împărtăși publicului magia creațiilor lui Caragiale, adăugând evident atingerea sa personală inconfundabilă: "Am luat texte periodice din Moftul Român, din publicistica lui Caragiale, din proza pe care a scris-o... Nu lipsesc nici poemele în proză... Sunt al dracului de actuale", dezvăluie Tudor Gheorghe. 

Maestrul va fi acompaniat de orchestra "Iunion", formulă pe care "s-a chinuit foarte tare să o afle", iar orchestrația va fi asigurată de Marius Hristescu. Prețul unui bilet este 60 sau 75 lei, în funcție de locul din sală. 

Luni, 19 noiembrie, Aurelian Temișan, acompaniat de orchestra "The Funk Society", formată din 11 muzicieni profesioniști, dintre care trei frumoase și talentate interprete de backing vocals, vine cu întrebarea "Mă cunoști de undeva?". Prețul biletelor - 30 și 50 de lei. 

Marți, 20 noiembrie, este întâlnirea cu "Maitreyi". Spectacolul are la bază o dramatizare dublă, realizată după romanul "Maitreyi", de Mircea Eliade, cu intervenții din "Dragostea nu moare", de Maitreyi Devi. Este prima dată când aceste două puncte de vedere se întâlnesc pe o scenă de teatru. 

Maia Morgenstern, care o interpretează pe Maitreyi la 60 de ani, Ailyin Cadîr - Maitreyi la 16 ani, Vlad Zamfirescu în rol de Mircea Eliade, Doru Ana - Narendra Sen, tatăl lui Maitreyi, Anca Sigartău - Srimati Devi, mama lui Maitreyi, Jasmine Iliescu - Chabu, sora lui Maitreyi în vârsta de 8 ani, Carla Maria Teaha - Lilu, verișoara lui Maitreyi, Marius Chivu - Mantu, verișorul lui Maitreyi, Radu Micu - Harold, prietenul lui Eliade și Teodora Garofil - servitoarea vor spune povestea iubirii dintre cei doi, Mircea Eliade și Maitreyi Devi. Prețul biletelor este de 70 și 90 de lei. 

Miercuri, 28 noiembrie, vor urca pe scenă Narghita și invitații săi Nae Lăzărescu, Vasile Muraru, Ionuț Dolănescu, Tita Bărbulescu, Traian Frîncu și Adriana Deaconu. Prețul biletelor este de 40 și 50 de lei. 

Luna noiembrie se încheie cu Teatrul de Comedie. Vineri, 30 noiembrie, se va juca pe scena Casei de Cultură piesa "Stăpânii rulotei", de Gerald Murphy, în regia lui Dan Tudor. Interpretează Gheorghe Visu, Marius Drogeanu, Dan Tudor și Dan Rădulescu. Prețul unui bilet este de 40 și 30 lei, funcție de locul din sală.

Comentează știrea

anais
6 noiembrie 2012
teatru

mi se pare inadmisibil ca un bilet la un spectacol de teatru sa ajunga la 70-100 lei... de ce e atat de scumpa cultura? cati dintre noi nu am vrea sa mergem la teatru dar suntem impiedicati de pretul ridicat de vanzare a biletelor. mare pacat!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3969 secunde