Pregătiri pentru valul 5! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ȘCOLILE

2080
Pregătiri pentru valul 5! CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ȘCOLILE - cne1639038004-1641385926.jpg
Săptămâna aceasta, elevii de gimnaziu și de liceu s-au reîntors fizic la cursuri, iar săptămâna următoare revin elevii din învățământul primar și copiii de la grădiniță.

Conform declarațiilor ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, în briefingul care este în derulare și în aceste momente la Palatul Victoria, se face apel la solidaritate şi responsabilitate, precizând că pandemia nu s-a terminat, iar autorităţile vor încerca să menţină şcolile deschise.

“Un lucru care cred că pe foarte multă lume preocupă – și mă preocupă și pe mine în mod special – este de menținere cât mai mult posibil, fără consecințe asupra sănătății publice, menținere a școlilor deschise. Accesul copiilor la procesul de învățământ este esențial. Există o serie întreagă de prevederi în cadrul acestei hotărâri a CNSU“, a anunțat ministrul Rafila.

În ședința de luni, 3 ianuarie, în prezența premierului Nicolae Ciucă, s-a discutat și „oferirea de măști gratuite elevilor care au nevoie”. 

„Măștile în școli vor fi doar medicale, chirurgicale, nu textile. Până acum au fost mixte, dar acum se schimbă asta”, a declarat secretarul de stat Raed Arafat pentru Edupedu.ro.

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6762 secunde