Pregătiri pentru Izvorul Tămăduirii

337
1
Pregătiri pentru Izvorul Tămăduirii - pregatiripentruizvorul-1462287885.jpg

Articole de la același autor

În ajunul praznicului Izvorului Tămăduirii, joi, 5 mai, de la ora 19, ÎPS Teodosie va oficia slujbele Vecerniei și Sfințirea Apei la mănăstirea Crucea (localitatea Crucea). 


Vineri, 6 mai, de praznicul Izvorului Tămăduirii, Arhiepiscopul Tomisului va oficia Sfânta Liturghie la mănăstirea Dervent, începând cu ora 9, apoi clerul și credincioșii vor merge în procesiune la Izvorul tămăduitor, situat în apropierea mănăstirii, unde va fi săvârșită slujba de Sfințire a Apei.


Comentează știrea

Krixxus
7 mai 2016
Pune-l Doamne in chilia care o merita.Amin

De ce dureaZA ATAT DE MULT ARESTAREA acestui "inalt" sarlatan??? Le este frica domnilor politisti, procurori sau judecatori ca acest hot nu le mai poate sfinti averile ilicite si prea-cinstitele curvaraseli facute ca si el. Mult mai bine i-ar sta intr-o chilie, cu gratii si insotitor cu ii place lui sa aiba. Atunci va avea timp sa-si spuna rugaciunile crestinesti sau poate si pacatele, sa nu le ia cu el pe lumea cealalata, pentru ca vrem sa le aflam si noi muritorii sa stim de ce si mai ales de cine sa ne pazim. Va rog din suflet ajutati acest ratacitor, care pacatuieste atat de mult, care este pe calea pierzaniei sa se mantuiasca. Ajutati-l pe pacatosul de el sa spuna adevarul nu doar sa pacaleasca amaratii si pe cei saraci cu duhul si sa le ia banii amagindu-i cu promisiuni desarte.Asa sa ne ajute Dumnezeu. Amin.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 29 Aprilie 2016
Stire din Cultură-Educație : Învierea de la Malul Mării
Sâmbătă, 16 Aprilie 2016
Stire din Cultură-Educație : Slujbele religioase din week-end
Pagina a fost generata in 0.4589 secunde