Pregătiri pentru grădiniţă. Înscrierile, programate pentru sfârşitul lunii mai

1068
Pregătiri pentru grădiniţă. Înscrierile, programate pentru sfârşitul lunii mai - pregatiripentrugradinita-1620408740.jpg
Unităţile de învăţământ preşcolar se pregătesc pentru o nouă generaţie de prichindei. Astfel, peste câteva zile va începe sesiunea de reînscrieri, pentru copiii care nu pleacă încă la şcoală, iar, la finele lunii mai, este programată sesiunea de înscrieri pentru anul şcolar 2021 – 2022.

„Pentru asigurarea cuprinderii copiilor cu vârste între 3 şi 6 ani în învăţământul preşcolar, se derulează, succesiv, etapa de reînscriere a copiilor care frecventează unitatea respectivă în acest an şi urmează să o frecventeze şi în anul următor, apoi etapa de înscriere a copiilor nou-veniţi. Astfel, reînscrierile debutează pe 17 mai şi se vor face pe grupe. Dosarul de reînscriere trebuie să conţină cererea tip, copii după certificatul de naştere al copilului, cărţile de identitate ale părinţilor, adeverinţă de salariat pentru părinţi şi chitanţa cu plata normei de hrană pentru lunile mai şi iunie. Toate documentele vor fi depuse într-un dosar de plastic”, au transmis reprezentanţii Grădiniţei cu Program Prelungit nr. 33 Constanţa.


Înscrierile pentru anul şcolar 2021 – 2022 se vor derula începând cu data de 31 mai 2021. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.084 secunde