Pregătire marinărească pentru elevii Şcolii de Maiştri Militari a Forţelor Navele

244
Pregătire marinărească pentru elevii Şcolii de Maiştri Militari a Forţelor Navele - pregatiremarinareasca-1601050672.jpg

Articole de la același autor

Elevii militari din anul al doilea, de la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale, au fost inițiați, săptămâna aceasta, în tainele navigației cu vele în prima lor sesiune de practică marinărească, la Centrul de Pregătire Marinărească și Sporturi Nautice de la Palazu Mare.

Sub coordonarea cpt. cdor Bogdan Aur, în calitate de șef al practicii și îndrumați pas cu pas de maiștrii militari Viorel Marcu și Marius Ocneru, în calitate de instructori, dar și de Andreea Mihăescu - instructor de yachting la Academia Navală, elevii militari au învățat ce înseamnă manevra ambarcațiunilor cu rame și vele, armarea și dezarmarea acestora.

După sesiunea de cunoaștere a regulilor de comportare la bordul unei ambarcațiuni, elevii militari au descoperit că bătutul bandulei și aruncarea acesteia la punct fix nu este o operațiune atât de simplă pe cât poate părea, dar că exercițiul duce întotdeauna la perfecțiune.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3602 secunde