Practică marinărească la bordul navei-şcoală „Mircea”, pentru elevii Şcolii Militare de Maiştri

222
Practică marinărească la bordul navei-şcoală „Mircea”, pentru elevii Şcolii Militare de Maiştri - practicamarinareasca1-1617547872.jpg

Articole recomandate

Programul de învăţământ din Forţele Navale Române a fost adaptat, la finele acestei săptămâni, la măsurile anti-COVID-19.

Astfel, vacanța de primăvară a elevilor din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanța va fi acordată în perioada 2 aprilie - 4 mai. Elevii claselor a XII-a beneficiază de vacanță în perioada 2-11 aprilie, după care își reiau cursurile, în format on-line, de la domiciliu, în perioada 12-29 aprilie, urmând a beneficia de vacanța de Paște, în perioada 30 aprilie - 9 mai. Cursurile vor fi reluate, în format față-în-față, în perioada 10 mai - 4 iunie, pentru elevii claselor a XII-a, iar pentru elevii claselor a IX-a, a X-a și a XI-a cursurile se vor desfășura în același format, în perioada 5 mai - 25 iunie.

Elevii de la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale vor desfășura modulul de practică marinărească la bordul navei-școală „Mircea”, în perioada 19 - 28 aprilie, după care vor beneficia de vacanța de Paște, 30 aprilie - 5 mai.

Studenții Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” din anul al II-lea beneficiază de vacanța de Paște în perioada 29 aprilie - 3 mai, după care vor participa la modulul de practică marinărească la bordul navei-școală „Mircea”, în perioada 4 - 14 mai, iar studenții din anii de studiu I, III și IV, beneficiază de vacanța de primăvară în perioada 30 aprilie - 9 mai. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5564 secunde