Practică alături de simbolurile cercetării științifice

186
Practică alături de simbolurile cercetării științifice - practicaalaturi-1469365096.jpg

Articole de la același autor

Pentru al doilea an consecutiv, studenții de la Specializarea fizică tehnologică, Facultatea de științe aplicate și inginerie din cadrul Universității "Ovidius" au efectuat un stagiu de practică pe platforma Măgurele - București.


Studenții au avut parte de o îndrumare la cel mai înalt nivel de expertiză. Aceștia au ajuns și în alte laboratoare ale centrelor de cercetare renumite de pe platformă, cum ar fi: Institutul Național de Fizica Laserilor plasmei și radiației - Secția Plasmă (INFLPR), Institutul Național de cercetare dezvoltare pentru Fizica materialelor (INCD-FM), Institutul Național de Cercetare dezvoltare - INOE 2000.


Unul dintre profesorii coordonatori declara: "Este o onoare și o șansă enormă pentru studenții din cadrul acestei universități de a face practică în unul dintre cele mai cunoscute și puternice simboluri ale cercetării științifice românești".


Iar studenții s-au arătat extrem de încântați: "Am avut deosebita plăcere să cunoaștem elita generațiilor valoroase de fizicieni, oameni remarcabili care ne-au expus cu drag cunoștințele și realizările lor", afirma unul dintre ei, în timp ce un coleg, vizibil emoționat, adăuga: "Este locul perfect de unde studenții își pot alege modele de încredere și pot lucra în cele mai dotate laboratoare existente în România".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4006 secunde