„Povestea porcului” şi „Punguţa cu doi bani” pot fi vizionate online

282
„Povestea porcului” şi „Punguţa cu doi bani” pot fi vizionate online - spectacolecopiisursateatrulcalut-1611946552.jpg

Articole de la același autor

Dacă este weekend, atunci deschideţi-le celor mici laptopurile sau calculatoarele şi lăsaţi-i la spectacol. Pentru aceste ultime zile ale săptămânii, actorii Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare” v-au pregătit două piese. În primul rând, sâmbătă, 30 ianuarie, de la ora 11.00 puteţi viziona pe pagina de Facebook a instituţiei de cultură, o poveste tradițională românească aparținând lui Ion Creangă. „Povestea porcului” este un spectacol recomandat copiilor cu vârsta de peste trei ani, cu o pildă clară: porcușorul năzdrăvan din poveste ne va arăta că, uneori aparențele pot înșela, dar binele învinge mereu.

Din distribuție fac parte: Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad, Grațian Prisăcariu. Regia artistică și scenariul îi aparțin lui Cristian Mitescu.

Duminică, 31 ianuarie, de la aceeaşi oră, sunteţi invitaţi, cu cei mici, la „Punguţa cu doi bani”, după Ion Creangă. Regia şi scenariul sunt semnate tot de Cristian Mitescu, scenografia de Eugenia Tărăşescu Jianu, muzica de Dan Bălan, iar coregrafia de Olimpia Iordache.

De data aceasta, îi veţi revedea pe Grațian Prisăcariu, Claudia Brădescu, Tiberiu Roșu şi Ion Ciolan.

„Punguţa cu doi bani” este un spectacol educativ, prin intermediul căruia copiii descoperă binecunoscutul proverb „Ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face”. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3213 secunde