Povestea "Cenușăresei", din nou la teatru

119
Povestea

Articole de la același autor

"Cenușăreasa" lui Daniel Stanciu revine astăzi, 25 octombrie, începând cu ora 10.00, pe scena Teatrului de Copii și Tineret "Căluțul de Mare". Scenografia este semnată de Carmencita Brojboiu. Spectacolul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani și durează 55 de minute. 


Artiștii constănțeni susțin că "Cenușăreasa" este un imn adus frumuseții și dragostei curate, prieteniei și omeniei, bunătății și într-ajutorării. 


Pe tot parcursul piesei, atât mama vitregă cea rea, cât și cele două surori leneșe, mincinoase și afurisite nu fac altceva decât să-și bată joc de Cenușăreasa și să-i amărască viața. Nu în ultimul rând, cele trei femei fac tot posibilul de a o împiedica pe fată să ajungă la balul de la palat. 


Cu toate acestea, ea va ajunge la destinație, unde, îmbrăcată într-o rochie albastră de o frumusețe rară și încălțată cu pantofiori de aur, va merge la balul de la palat într-o căleașcă cu totul și cu totul de aur. Prințul o-ndrăgește îndată, dar, Cenușăreasa dispare la miezul nopții pierzându-și un pantofior. Desigur prințul, cu ajutorul pantofiorului o va regăsi și vor face o nuntă ca-n povești și vor trăi până la adânci bătrâneți, înconjurați de o dragoste binemeritată.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Octombrie 2017
Stire din Cultură-Educație : Invitație la Teatrul de Stat Constanța
Vineri, 20 Octombrie 2017
Stire din Cultură-Educație : "Magia circului",  din nou la teatru
Pagina a fost generata in 0.451 secunde