Poet irlandez, comemorat la Universitatea "Ovidius"

122
Poet irlandez, comemorat la Universitatea

Articole de la același autor

Universitatea "Ovidius" din Con-stanța găzduiește astăzi, de la ora 16, la Facultatea de Litere, vernisajul expoziției Yeats 2015, cu ocazia împlinirii a 150 de ani de la nașterea poetului irlandez William Butler Yeats.


Evenimentul este organizat de Ambasada Irlandei la București, în parteneriat cu Universitatea Bu-curești și Universitatea "Ovidius", cele două universități având privilegiul de a găzdui această expoziție despre viața și opera poetului, urmând a fi expusă și în alte orașe europene. 


Andrew Harwood, reprezentantul Ambasadei Irlandei, va vernisa expoziția de la Universitatea "Ovidius", iar printre invitați se află conducerea universității și a facultăților, cadre universitare, studenți din ciclul de licență, viitori absolvenți ai unor programe specializate de masterat, precum și membri ai institutelor culturale. 


Expoziția a fost găzduită în perioada 18-21 iunie de Universitatea București, iar la Universitatea "Ovidius" va ră-mâne la dispoziția publicului până pe data de 25 iunie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0506 secunde