"Pleacă" a ajuns la MTV Europe Music Awards

207

Articole de la același autor

Vunk și Antonia pleacă la MTV Europe Music Awards, unde concurează pentru premiul "Best european ACT". Piesa a fost aleasă în urma votului publicului pe site-ul MTV.


Publicul a avut la dispoziție o lună să aleagă între "Sophie" - Maximilian feat. MefX, "LaLa Song" - Grasu XXL feat. Guess Who, "Tot Mai Sus"-, Guess Who feat. deMoga, "K-Boom" - CRBL feat. Helen și "Pleacă" - VUNK feat. Antonia. 
"Câștigarea Best Romanian Act este cea mai mare bucurie a noastră din acest an, pentru că am văzut, încă o dată, cât de mult place românilor piesa noastră. Totuși, vorba cântecului, mâine o să ne treacă, pentru că acum suntem în faza în care putem să fim primii artiști români care câștigă Best European Act. Așa că îi rugăm, din nou, pe fanii noștri și fanii piesei «Pleacă» să ne voteze și la aceasta categorie și, împreună, să facem istorie", a transmis Cornel Ilie, solistul trupei VUNK. 
Începând de azi, 15 octombrie, VUNK și Antonia concurează la "Best European Act" cu cei care au câștigat secțiunile locale din Europa. Dacă, după o săptămână de votare vor reuși să treacă și de această categorie, piesa va intra în marea finală - "Worldwide Act", pentru care se votează din 22 octombrie până pe 9 noiembrie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0852 secunde