Platformă de recrutare pentru studenți și companii, la Universitatea "Ovidiu"

204
Platformă de recrutare pentru studenți și companii, la Universitatea

Articole de la același autor

Începând din această toamnă, studenții au șansa de a găsi mai ușor un internship în timpul facultății și un loc de muncă la terminarea studiilor. Este vorba despre un proiect amplu, în care s-au implicat universități importante din România, cu ajutorul căruia inclusiv companiile au ocazia să promoveze gratuit joburile pe site-ul instituțiilor de învățământ. 


Universitatea "Babes-Bolyai" din Cluj-Napoca, Universitatea din Craiova, Universitatea "Petru Maior" din Târgu Mureș, Universitatea "Ovidius" din Constanța și Universitatea "Spiru Haret" sunt primele instituții de învățământ care pun la dispoziția studenților și companiilor un instrument menit să simplifice interacțiunea dintre cererea și oferta de muncă. 


Aplicația de recrutare care permite companiilor să posteze un anunț de job, iar studenților să aplice la o poziție (toate pe site-ul universității din care aceștia fac parte) a fost dezvoltată și oferită gratuit de către platforma de recrutare SmartDreamers(www.smartdreamers.ro), în cadrul unui proiect inițiat de compania din Târgu Mureș în vara acestui an. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2547 secunde