Plachetă de onoare, recuperată de "Cuget Liber" din ... piața de vechituri!

986
1

Articole de la același autor

În urmă cu trei luni, Inspectoratul Școlar Județean Constanța organiza un eveniment foarte important în istoria învățământului constănțean, conferind plachete tuturor profesorilor care, din anul 1968 încoace, s-au aflat în fruntea acestei instituții. Totodată, a fost dezvelită și o placă de genul celor care, la intrarea în unitățile de învățământ, amintesc de numele celor care i-au condus destinele. 


Între cele 18 nume scrise cu litere de… aur la intrarea în ISJ Constanța stă și numele prof. Mirela Ștefănescu, actualmente cadru universitar la catedra de matematică a Universității "Ovidius". De ce ne legăm tocmai de numele dânsei? 


În week-end-ul trecut, în Piața Tomis III, cam prin spatele Mega Image, printre "negustorii" cu acareturi dintre cele mai jegoase "etalate" pe o cârpă ordinară stătea și… placheta conferită prof. Mirela Ștefănescu! Întrebat fiind respectivul de unde are placheta, am primit un răspuns halucinant: "De la copiii mei din Suedia!". Orice încercare de a afla adevărul a fost sortită eșecului din start. Așa încât i-am oferit cei 10 lei pe care i-a cerut, fără altă tocmeală, numai din dorința de a nu vedea amestecat acest "omagiu" cu toate mizeriile… de vânzare. 


Comentează știrea

d
17 august 2015
d

Asta este valoarea invatamantului din Constanta:10RON

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2688 secunde