Pisica doldora de bani se reîntâlnește cu nepoții ei orfani

Marţi, 09 Octombrie 2018, 17:43
222
Mâine, începând cu ora 10.00, copilașii cu vârsta de până la nouă ani sunt așteptați la o nouă întâlnire cu "Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani". Spectacolul va avea loc la sediul Teatrului de Copii și Tineret "Căluțul de Mare" și este o adaptare după S. Marsak și realizat de Mc Ranin, Lică Gherghilescu, pe o muzică de Dumitru Lupu.

Astfel, timp de 55 minute, cei mici vor avea ocazia să urmărească aventurile unei pisici de Angora, văduvă, dar foarte bogată, care trăiește în lux, într-un castel medieval, fiind păzită de bătrânul și credinciosul motan Vasile, în timp ce nepoții ei orfani, doi pisoi sărmani trăiesc pe străzi, în frig și fără adăpost.

Lăudăroasă și fudulă peste măsură, ea își invită vecinii la o serată să le arate luxul în care trăiește. Printre invitați, se numără țapul și capra, cocoșul și găina, precum și vecina purcică. După petrecere, impresionați de cele văzute, oaspeții o invită pe pisică să le întoarcă vizita cât mai curând. Urmează o serie de peripeții pe care le veți descoperi singuri văzând spectacolul. 


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2835 secunde