Pisica doldora de bani se reîntâlnește cu nepoții ei orfani

271
Pisica doldora  de bani  se reîntâlnește  cu nepoții ei orfani - pisica-1539096205.jpg

Articole de la același autor

Mâine, începând cu ora 10.00, copilașii cu vârsta de până la nouă ani sunt așteptați la o nouă întâlnire cu "Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani". Spectacolul va avea loc la sediul Teatrului de Copii și Tineret "Căluțul de Mare" și este o adaptare după S. Marsak și realizat de Mc Ranin, Lică Gherghilescu, pe o muzică de Dumitru Lupu.

Astfel, timp de 55 minute, cei mici vor avea ocazia să urmărească aventurile unei pisici de Angora, văduvă, dar foarte bogată, care trăiește în lux, într-un castel medieval, fiind păzită de bătrânul și credinciosul motan Vasile, în timp ce nepoții ei orfani, doi pisoi sărmani trăiesc pe străzi, în frig și fără adăpost.

Lăudăroasă și fudulă peste măsură, ea își invită vecinii la o serată să le arate luxul în care trăiește. Printre invitați, se numără țapul și capra, cocoșul și găina, precum și vecina purcică. După petrecere, impresionați de cele văzute, oaspeții o invită pe pisică să le întoarcă vizita cât mai curând. Urmează o serie de peripeții pe care le veți descoperi singuri văzând spectacolul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : "Scufița Roșie",  sâmbătă, la "Harlequin"
Miercuri, 10 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Unde puteți găsi un "Soț  de vânzare"?
Pagina a fost generata in 0.5882 secunde