PIERDERE IMENSĂ PENTRU CINEMATOGRAFIE. A murit actorul care l-a interpretat pe "Batman"

133
PIERDERE IMENSĂ PENTRU CINEMATOGRAFIE. A murit actorul care l-a interpretat pe

Articole recomandate

Actorul american Adam West, primul interpret al super-eroului Batman în televiziune, la jumătatea anilor 1960, a murit la vârsta de 88 de ani din cauza unei leucemii, a anunțat sâmbătă familia sa prin intermediul unui mesaj publicat pe Facebook, informează AFP.


În ciuda faptului că a avut sute de apariții în producții de televiziune și a a unei cariere de peste șase decenii, Adam West, originar din Walla Walla, o localitate din statul american Washington, a rămas în memoria publicului pentru cei doi ani pe care i-a petrecut interpretând personajul Batman, între anii 1966 și 1968, scrie Agerpres.




Semn al acestei asocieri inevitabile, ultimul proiect al actorului Adam West a fost filmul de animație "Batman vs Two-Face", pentru care și-a împrumutat vocea și care va fi lansat în lunile următoare.


Actorul american, al cărui nume real a fost William West Anderson, și-a asumat întotdeauna această relație cu bunăvoință și a participat cu regularitate la convențiile dedicate fanilor personajului Batman.

Ovațiile pe care le-a primit în urmă cu câteva luni la o astfel de reuniune stau mărturie pentru amprenta pe care Adam West a lăsat-o asupra acestui serial TV, în ciuda faptului că producția a fost lansată cu mult timp în urmă.

Cele opt filme care au urmat în această serie după 1989, cu efecte vizuale tot mai spectaculoase, nu i-au știrbit deloc reputația. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6302 secunde