Pictură murală pe unul dintre zidurile Colegiului de Arte „Regina Maria”, realizată de un fost elev

241
Pictură murală pe unul dintre zidurile Colegiului de Arte „Regina Maria”, realizată de un fost elev - pisica-1632222757.jpg

Articole de la același autor

O pictură murală uriaşă va împodobi unul dintre zidurile Colegiului de Arte „Regina Maria” din Constanţa. Lucrarea de mari dimensiuni este realizată de celebrul grafician Alexandru Ciubotariu, fost elev al unităţii de învăţământ.

Artistul, cunoscut sub pseudonimul Pisca Pătrată, are în palmares, pe lângă numeroase publicaţii şi benzi desenate, lucrări murale impresionante de mare anvergură, în instituții de prestigiu precum Biblioteca Județeană Constanța, Universitatea București - facultatea de istorie, Muzeul de Artă din Târgu Jiu, Muzeul Municipiului București, Institutul Cervantes din București, Biblioteca Metropolitană București, Librăriile Caărturești, Scena9.

De altfel, majoritatea orașelor mari din România se mândresc cu lucrări semnate de Alexandru Ciubotariu - Pisica Pătrată , realizate în cadrul unor manifestări culturale de amploare, naționale și internaționale, dar uneori și în „tradiția clandestină” a artelor stradale. Muzee importante din ţară și din străinătate dețin în colecțiile lor lucrări sau consemnări ale colaborărilor cu acest artist crescut pe băncile Liceului de Artă Constanța, absolvent al secției de Grafică în 1998.

Prezenta inițiativă aparţine programului Un-hidden Romania, la invitația Colegiului de Arte „Regina Maria”. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9427 secunde