Pictorul Fericit - tablouri pe numere ce te transformă într-un artist desăvârșit

73


Pe toată durata vieții noastre sufletul nostru cere constant să evolueze, să încerce lucruri noi, să experimenteze lucruri care poate cu câțiva ani în urmă nu avea curaj să experimenteze, să descopere, să învețe, să se deschidă din ce în ce mai mult. Gândește-te la nivelul la care ești acum ca persoană, gândește-te la ce persoane ai în jurul tău, gândește-te la câte lucruri încă nu ai trăit. Ai vrea să stagnezi și să rămâi la acest nivel toată viața? Sau ai vrea să explorezi dincolo de limite impuse, să cauți oameni mai buni pentru tine, să încerci să te descoperi mai mult pe tine și toate lucrurile de care ești capabil în această viață?

Știai că ești capabil să devii pictor, chiar dacă nu ești înzestrat cu acest talent? Totul ține de voință, răbdare și repetiție, care după cum bine știm este mama învățăturii. Pictorul Fericit te ajută să evoluezi în arta picturii, indiferent de nivelul la care ești. Începe și tu această aventură colorată și fascinantă a tablourilor pe numere și cât de curând vei putea să pictezi pânze goale cu ochii închiși la câtă încredere vei avea în pensula și mâna ta.

Ce este mai exact conceptul tabloului pe numere

Acesta este echivalentul cărților de colorat pentru adulți. Cu siguranță ai auzit de ele. Odată ce începi să colorezi diverse forme într-o astfel de carte pur și simplu nu te mai poți opri. Este atât de relaxant pentru psihicul și corpul tău, încât totul în jurul tău parcă dispare. Uiți complet de stres, este o formă de terapie, de meditație, tocmai de aceea foarte mulți adulți recurg la aceste cărți. Cu siguranță dacă ai copii acum, știi că și copilului tău interior încă îi place să picteze, să creeze, să încerce noi activități. Abia aștepți să te pui cu cel mic pe podea să colorați împreună ceva.

Ei bine acum chiar poți picta un tablou pe numere ce merge pe același principiu. Pe pânză se află delimitări și numere, iar tu trebuie să completezi fiecare spațiu cu nuanța corespunzătoare. Într-un kit de la Pictorul Fericit ai tot ce îți trebuie - tabloul pe șasiu, schița după care te ghidezi, vopselurile și pensulele necesare. Toate vin ambalate într-o cutie frumoasă cu mâner că să-l iei ușor cu tine oriunde. Pe cutie găsești chiar și un mockup al tabloului, unde poți vedea cum va arăta tabloul la final. Acum tot ce trebuie să faci este să îți alegi un loc liniștit și să te apuci să pictezi. La final poți expune un tablou în casă parcă realizat de un celebru pictor, deci devine și o bună piesă de decor. Regăsești pe www.pictorulfericit.ro o varietate de tematici din care să alegi.

Simți că ai progresat? 

Atunci Pictorul Fericit te așteaptă și cu pânze goale, ca să pictezi fără ajutor. Tot ce-ți trebuie este imaginație, creativitate și oricum dexteritate ai prins de la tablourile pe numere. Găsești aici pânze profesionale din bumbac albe sau negre, pânze din in, set 5 cutite de pictat, seturi de pensule din fire sintetice sau din diferite tipuri de păr, culori de ulei, acrilice, vinilice, palete, șevalete și multe altele.

Descoperă-le pe toate accesând site-ul oficial. Hai și tu în această lume colorată și starea de bine va veni negreșit.

Contact:

Str. Mărășești, nr.18, et. 1 cam. 2
Suceava, România
0754 459 540

 

 

 

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5762 secunde