Picații nu se înghesuie la Bacul de toamnă

322
1
Picații nu se înghesuie la Bacul de toamnă - picatiinuseinghesuie-1437141852.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, s-au încheiat înscrierile la cea de-a doua sesiune de Bacalaureat, la Constanța fiind înregistrați 3.041 de candidați.

Conform deciziei luate de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, pentru sesiunea august-septembrie au fost aprobate șapte centre de examen.

La Liceul Teoretic "Lucian Blaga" vor susține examenele 385 candidați, la Colegiul Tehnic "Tomis" - 392 candidați, la Liceul Tehnologic "Dimitrie Leonida" - 534 candidați, la Liceul Tehnologic "C.A. Rosetti" - 363 candidați, la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia - 464 de candidați, Liceul Teoretic Murfatlar - 461 candidați, și la Colegiul Economic Mangalia - 442 candidați.

Probele de evaluare a competențelor vor debuta pe 17 august cu proba orală în limba română și se vor încheia pe 21 august cu proba digitală. Focul focurilor va începe pe 24 august, o dată cu proba scrisă la Limba și literatura română, urmată pe 26 august de proba obligatorie a profilului și pe 28 august de proba la alegere a profilului și specializării.

Lucrările vor fi evaluate în două centre zonale, iar pe 31 august se vor afișa rezultatele (până la ora 12) și depunerea contestațiilor făcându-se între orele 12-16. Pe 1 și 2 septembrie vor fi rezolvate contestațiile, iar pe 3 septembrie se vor afișa rezultatele finale.

Reamintim că sesiunea de vară a Bacalaureatului s-a încheiat la Constanța cu o promovabilitate neașteptat de slabă, de doar 54,8%.

Comentează știrea

ENE
13 august 2015
OPORTUNITATE BAC

Nou si special! 100-285 de euro lunar! Castigati bani din prima luna! Selectam urgent oameni seriosi si foarte interesati sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time, la alegere, intr-o activitate foarte usoara, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5833 secunde