Petrică Miu se întoarce la catedră! Gabriela Bucovală preia șefia ISJ Constanța

7774
6

Articole de la același autor

Fostul inspector școlar general Gabriela Bucovală a câștigat procesul împotriva Ministerului Educației, solicitând anularea ordinului de demitere de la conducerea ISJ Constanța. Aceasta s-ar putea întoarce în zilele următoare la șefia Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

"Mă voi întoarce la catedră, la Liceul «Virgil Madgearu» și îmi voi continua activitatea didactică", a declarat, pentru "Cuget Liber", actualul inspector școlar general, Petrică Miu.

Revenirea Gabrielei Bucovală la ISJ ar putea produce și schimbări în rândul inspectorilor. Reamintim că după demiterea Gabrielei Bucovală, Petrică Miu a înlocuit mai mulți inspectori, făcându-și propria echipă.

Comentează știrea

o
29 ianuarie 2018
pla

ce fata de prostanac are muiu ala

colegu
29 ianuarie 2018
curaj

ce ai facut petrica? te intorci coleg cu marcu?

Curaj2
29 ianuarie 2018
Supeeer tareeee!!!!

Dumnezeu nu doarme!!! Să vină șefa ,sunt multi bani de plătit către învățãtori!!! Succes!!!

Martalogu
29 ianuarie 2018
niste albastrei sau verzisori

E bine asa ca macar la doamna bucovala se stie cat e deschiderea

Vasilescu Ioana
30 ianuarie 2018
3 luni de tragica comedie

Ratatul consacrat si paparudele lui incopetente au fost umilite iar. Asa cum se comenteaza in cancelarie, toti cei de langa miu sunt nulitati si oportunisti intriganti. Succes celor care muncesc in scoli cu decenta.

si?
31 ianuarie 2018
se adevereste...!

...ca Dumnezeu nu doarme! asa este echip Miu? o traiti cu intensitate aceasta vorba! mincinoii si ingratii vor mai plati. numai Dumnezeu stie si cum vor plati. un lucru e sigur: ca vom vedea si vom auzi !!! n-ai pus-o Miule si pe Bondoc o inspectoare ceva? poate o pui acum! o directoare la vreo gradinita particulara! sa invete odata cu copiii mici sa vorbeasca inclusiv la telefon! cum poate tine invatamantul asa oameni proti printre copiii nostri, asemenea aratari care-si spun profesori!!! rusine!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3554 secunde