Petrică Miu, despre postul de inspector general la ISJ Constanța: "Nu am primit încă nimic oficial"

3902
17
Petrică Miu, despre postul de inspector general la ISJ Constanța:

Articole de la același autor

Surse de încredere ne-au declarat că Petrică Miu ar fi fost numit astăzi inspector școlar general la Inspectoratul Școlar Județean Constanța, în locul Gabrielei Bucovală.


În vârstă de de 59 de ani, Petrică Miu este absolvent al Facultății de Istorie – Filozofie, Universitatea București și a mai ocupat această funcție în perioada anilor 2004-2005, formând o echipă cu Constantin Caracoti și Constantin Boroianu în 2009 și apoi, între 2010-2011 a fost adjunct. Contactat telefonic, Petrică Miu nu a confirmat încă numirea sa pe post, ci a spus doar că nu a primit încă nimic oficial.


Comentează știrea

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
profesor
4 septembrie 2017
NIMIC OFICIAL

N-A PRIMIT NIMIC ca stie ca nimic n-a facut ca sa primeasca ceva asa fara munca! oficial acest profesor chiar a cam taiat frunza la caini ! daca ministerul a ajuns sa numeasca lenesi in functii inseamna ca de asta o sa aiba parte. Bucovala a fost la concurs mai Miule!!!. important este sa castige Bucovala procesul ptr ca are in contract pe 4 ani. Iar mizeriile pe care le face acum PSD-ul numind lenesi care3 stau la panda si vaneaza functii fara munca cinstita, demonstreaza ca astfel de lucruri fac , au facut si vor mai face cand sunt la putere! Miule iti sta f. bine la catedra sa inveti copiii istorie! lasa vrajelile!

edu
4 septembrie 2017
teapa ca nu e miu

nu stiu ce surse aveti voi da oficial popescu vine general.

Alt profesor
4 septembrie 2017
Numire

Ar fi o gravă eroare și o mare ilegalitate să fie numit Popescu Raducu.Legea spune clar : titular în învățământul preuniversitar.El a dus învățământul constănțean cu golaniile lui, 2 metri sub pamant.

raducu
4 septembrie 2017
pentru profesor

draga colega daca ai fi citit legea cu ochii tai si cu atentie ai fi observat ca scrie TITULAR IN INVATAMANT si atat. nu e precizat preuniversitar. asa ca te astept in audienta dupa numire sa te invat sa citesti.

gogu repetentu
4 septembrie 2017
pentru profesorul vexat

semidoctule, miulica al tau este cel mai mare rebut al istoriei. esti disperat sa vina muiu sa-ti dea cateva ore ascunse si furate de la titulari sau sa faci si tu o combinatie ca-n 90. toate lichele sunt vexate când sunt iimpuse reguli sau când un coleg are rezultate. sarantoc intelectual. nu esti in stare de o meditatie, ceva sa castigi si tu un ban. MIU rusinea ROMANIEI!

BASIL
4 septembrie 2017
RUSINOS

MIU ESTE O RUSIINE PENTRU NOI, INTREG CORPUL PROFESORAL.

ion iliescu
4 septembrie 2017
PCR-UTC rezista

O PANARAMA MAI MARE DECAT MUIU NU AVEM. SA REVINA SPAGILE, SI REPARATIILE DIN SCOLI PRIN JUDET. SA SCRIEM IAR PE BANII PRIMARIEI KOGALNICEANU TOT FELUL DE FITUICI SI SA E VINDEM PA PRETURI ASTRONOMICE!

Alt profesor
4 septembrie 2017
Petrică Miu

Din conținutul comentariilor voastre, se "vede" clar că vă aflați la "subcondiție umane.Un singur lucru știți :să aruncați cu noroi în valori.Pentru "Raducu " art. 260 al (1) este în Capitolul :Învățământ preuniversitar. Nu are logică juridică să repeți la fiecare referire :învățământ preuniversitar. Deci :Raducu Popescu nu are voie să fie inspector școlar general

Coca
4 septembrie 2017
sa fie doar miu

miu sa fie general ca mai prost nu se poate. Marcu si Bucovala sunt geniale.

Răspuns la: Petrică Miu
Adăugat de : Alt profesor, 4 septembrie 2017
Din conținutul comentariilor voastre, se "vede" clar că vă aflați la "subcondiție umane.Un singur lucru știți :să aruncați cu noroi în...
PURCEREA
4 septembrie 2017
ma intorc la ISJ

Miu si cu mine am facut toata treaba impreuna. sa vina si Buhaiev si Aliss sa fie familia completa+Bucovala si Zaiet. Uraaa, ne-am luat ISJeul inapoi.

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2863 secunde