Petreceri pentru copii la Jump Kids Playground, cel mai mare loc de joacă din Constanța

2579
1
Petreceri pentru copii la Jump Kids Playground, cel mai mare loc de joacă din Constanța - locdejoaca2-1372779289.jpg
Cauți un loc unde copilul tău să se distreze pe cinste alături de prietenii săi? Locul de joacă Jump Kids Playground din Constanța organizează petreceri aniversare pentru copilul tău, de luni până duminică, în intervalul orar 10,00-21,00.

Astfel, de la 1 iulie, oferta "Wow Party" costă 20 de lei pentru un copil și include intrarea în spațiul de joacă, invitații pentru sărbătorit, farfurii, tacâmuri, pahare, șervețele, numele sărbătoritului și mesajul "La mulți ani" în sala de masă, mașina de baloane de săpun în momentul în care este adus tortul, lumânarea specială pentru tort. Meniul (mâncare + suc ) opțional, la prețul de 13 lei.

Și surprizele nu se opresc aici! Intrarea la locul de joacă are cel mai mic preț. Astfel, de luni până joi, prețul de intrare este de 7 lei pe oră, iar de vineri până duminică, 9 lei pe oră.

Și oferta "Baby Parking" vine cu un preț nou: 35 de lei pe zi (include un suc și un pachet biscuiți "Milka"), maxim șase ore consecutive, pentru părinții care sunt ocupați. Copiii desenează, pictează, se joacă și își fac prieteni noi.

Ofertele de petreceri "Premium Party", "Grand Party" și "Vip Party" au și ele prețuri reduse cu 10%, astfel că acum costă 58,5 lei, 76,5 lei și respectiv 90 de lei pentru fiecare copil. Toate au pe listă bunătăți și surprize pentru copii.

Pentru rezervări și alte detalii, aveți la dispoziție site-ul www.jumpkidsplay.ro și numerele de telefon 0772.050.301 sau 0731.854.230.

Comentează știrea

teodora gradinariu
31 ianuarie 2015
jump !!!!!!!!!

cred ca daca te duci la jump o singura data ai sa fi fermecat complet de tote topoganele ,trambulina la fel ,mingile de plastic de culoare verde ,albastra si galben cu rosu sunt asa de atractive ca nu le poti rezista ,da serios si am atatadreptate ca tiai dori ca timpul de joaca sa fie dublu ,nu mai bine triplu vai acum chiar sczatima de patru ori mai mult credetima ca am dreptate ,jump este cel mai tare loc de joaca din toata constanta nu nu din toata romania daca te intereseaza dute ,ai sa fi extrem de mutumit jump !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6945 secunde