Petrecere de Halloween, la Social Teenage Club

409
Petrecere  de Halloween, la Social Teenage Club - holloween1-1540482690.jpg

Articole de la același autor

Social Teenage Club din Constanța vă invită la o seară "family friendly" de Halloween. Când? Miercuri, 31 octombrie, între orele 18.00 și 21.00. În acest interval nu doar că veți avea ocazia de a da în mintea copiilor, dar mai ales aveți posibilitatea de a petrece ceva timp și să vă distrați alături de copilul dumneavoastră.

În această zi, în care toată lumea își poate alege o costumație scary, funny, adaptată după diferite personaje, puteți lua parte la parada costumelor și chiar să aveți șansa reală de a câștiga premiul cel mare: o petrecere aniversară în acest club.

Toată lumea va fi întâmpinată cu un decor tematic, din care nu vor lipsi sandwich-urile, pizza, candy bar-ul cu tematică, băuturile răcoritoare etc. În plus, cei care vor alege această locație de Halloween se pot întâlni cu Catwomen și vor avea parte de o ședință foto, pentru a-și aminti în timp de momentele petrecute la club.

Evenimentul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani, părinților însoțitori și adolescenților peste 13 ani. Accesul se face pe bază de brățară cumpărată până pe data de 29 octombrie. Prețul brățărilor este de 150 lei/familie (copil/părinte), două brățări pe familie - 90 lei, pentru adolescenții cu vârsta de peste 13 ani. Atenție! Nu se vor vinde brățări în seara evenimentului! 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 31 Octombrie 2017
Stire din Social : Cum se petrece astăzi, de Halloween
Pagina a fost generata in 1.5423 secunde