Peste 6.000 de elevi au descoperit știința în Laboratorul de Științe Bayer 2019

364
Peste 6.000 de elevi au descoperit știința în Laboratorul de Științe Bayer 2019 - peste6-1559506150.jpg

Articole de la același autor

Laboratorul de Științe Bayer a întâmpinat și anul acesta peste 6.000 de copii din România și Republica Moldova la cea de-a VI-a ediție a proiectului, desfășurată în perioada dintre 6 și 24 mai în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Iași și Chișinău.


Formatul lansat în premieră în 2019 și-a propus să îi facă curioși atât pe elevii din învățământul primar, cât și pe cei din învățământul gimnazial. Pe parcursul sesiunilor de experimente, micii vizitatori au descoperit că știința poate fi și distractivă atunci când este explicată cu entuziasm și pe înțelesul lor, iar plantele și insectele au un rol extrem de important. Ghizi în călătoria didactică le-au fost voluntari ai echipei Bayer, care au făcut din fiecare oră o experiență cu adevărat specială.
În cadrul cursurilor susținute de Asociația Carvana cu Medici și Crucea Roșie, Filiala Timiș, elevii claselor V–VIII au aflat cum pot acorda în mod corect primul-ajutor și cum pot proceda în situații limită, precum înecul sau hemoragia nazală, informații utile în viața de zi cu zi.


Povestea Baylab continuă anul acesta cu sesiunile speciale de experimente ce vor avea loc pentru copiii din MagiCamp, pe perioada vacanței școlare.


Baylab a fost lansat de către Bayer România în anul 2014, cu scopul de a trezi interesul copiilor față de știință și învățare în sens larg. Evenimentul organizat în România și în Republica Moldova contribuie la atingerea obiectivului asumat de Bayer la nivel gobal, și anume 1.000.000 de copii interesați de știință până în 2020.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7049 secunde