Peste 50 de ii cu valoare patrimonială vor fi expuse la Constanța

271
Peste 50 de ii cu valoare patrimonială vor fi expuse la Constanța - ie-1539792108.jpg

Articole de la același autor

Proiectul "Marea Unire de la Marea Neagră" va include, luna aceasta, numeroase premiere culturale. Printre acestea, se înscrie și vernisajul unei expoziții de ii și obiecte artizanale, care se va deschide în data de 26 octombrie și se va închide în data de 14 noiembrie, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța.

Expoziția "Ia - Zbor Centenar", al cărei curator este Iulia Gorneanu, va include expunerea artistică a peste 50 de ii cu valoare patrimonială, a unei colecții de fotografii de la sfârșitul veacului al XIX-lea - început de secol XX, precum și albume de fotografie, cusături și alte piese țărănești din perioadă.

În prezent, Iulia Gorneanu este directorul artistic al unei galerii de artă contemporană din București și se implică permanent în campanii de protejare a patrimoniului țărănesc. Ea își dedică timpul acestei lumi a tradițiilor plină de culoare și frumusețe. Merge la târguri, organizează expoziții și susține valorile tradițiilor populare. Totodată, ea îmbină spectaculos ținute vintage în hainele urbane, după ce a descoperit frumusețea iilor, care au devenit o dominantă a garderobei sale, fiind o femeie care pare coborâtă din vremuri interbelice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8073 secunde