€ 4.7204
£ 5.2539
$ 4.2231

Mai multe ştiri online:

Peste 15.000 de elevi constănțeni implicați în Campania educativă Energy Smart

Ştire online publicată Luni, 31 August 2015. Autor: Simona ANGHEL
După ce un alt proiect de anvergură - „Scrisul face bine” - a fost lansat, săptămâna trecută, de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, iată că un altul vine să completeze portofoliul de acest gen, gândit să diversifice oferta școlară extracurriculară.
 
Timp de cinci luni, proiectul „Competențe cheie pentru implicare civică în sprijinul dezvoltării durabile Energy Smart” va fi dezvoltat în 51 de unități de învățământ constănțene, un număr de 15.100 de elevi din ciclul liceal, gimnazial și liceal beneficiind de instrumentele inovative cu caracter auxiliar drept suport de învățare a ceea ce înseamnă consumul de energie și impactul asupra emisiilor de carbon și asupra mediului. 


„Implementarea activității școlare extracurriculare de dezvoltare durabilă - Energy Smart nu se limitează la orizontul de timp alocat proiectului, ci va putea continua pe tot parcursul anului școlar 2015-2016. Activitatea extracurriculară cu modulul Energy Smart și concursul județean vor fi incluse și în oferta educațională județeană a următorilor ani școlari, ca elemente de sustenabilitate”, declara la momentul lansării prof. Anca Iuliana Dragomir, manager de proiect. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7197 secunde