Peste 130 de elevi calificați la olimpiada de informatică

211

Articole de la același autor

Sâmbătă, 11 martie, 134 de elevi constănțeni - 32 de la gimnaziu și 102 de la liceu, vor participa la etapa județeană a Olimpiadei de informatică, pro-gramată a se desfășura în trei centre de concurs din municipiu: Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", Liceul Teoretic "Ovidius", Liceul Teoretic "Traian".


Proba de concurs pentru gimnaziu constă în rezolvarea a două probleme de natură algoritmică, cu ajutorul calculatorului. Punctajul total va fi 200 de puncte. Durata de desfășurare a probei este de trei ore.


Pentru liceu, proba constă în rezolvarea a trei probleme de natură algoritmică, cu ajutorul calculatorului. Punctajul final va fi 300 de puncte și include punctajul din oficiu. Durata de desfășurare a probei este de patru ore. Intrarea elevilor în sală se face până la orele 8.30, proba de concurs începe la ora 9. Eventualele contestații se vor depune la Liceul Teoretic "Ovidius" Constanța duminică, 12 martie 2017, în intervalul 9.00-11.00.


Rezultatele se vor afișa pe forum-ul Inspectoratului Școlar Județean Constanța și pe site-ul olimpiadei de informatică olimpiada.info. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 21 Februarie 2017
Stire din Cultură-Educație : Olimpiade decalate în week-end
Pagina a fost generata in 0.5219 secunde