Peste 13.000 de euro ajung la Colegiul "Mihai Eminescu"

Miercuri, 07 Octombrie 2015, 18:02
496
Colegiul Național "Mihai Eminescu" din Constanța va beneficia în perioada 2015-2018 de o finanțare nerambursabilă în valoare de 13.076 euro din partea Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale, prin progra-mul Erasmus+.


Proiectul "BE A BUDDY NOT A BULLY" pornește de la realitatea actuală din școli privind comportamentul agresiv și își propune să prevină și să combată acest fenomen.


Proiectul prevede șase mobilități transnaționale pentru cadre didactice și elevi în Grecia, Lituania, Italia, Ungaria, Portugalia și Turcia.


"Estimăm că implicarea în acest proiect va avea consecințe pozitive asupra activității în școala noastră, contribuind la creșterea calității demersului educativ, precum și a dimensiunii europene în educație. Contactul cu profesorii și elevii din alte țări va permite profesorilor din școala noastră să-și îmbunătățească abilitățile lingvistice, să cunoască diversitatea culturală europeană și să se familiarizeze cu alte sis-teme educaționale. De asemenea, vor avea posibilitatea să stabilească legături personale și instituționale care să permită dezvoltarea în școala noastră a altor proiecte europene în viitor", a declarat prof. Camelia Ciurescu, directorul Colegiului "Eminescu". Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2701 secunde