Mai multe ştiri online:

Personajul de poveste "Cipilică", lectura copiilor curioși

Ştire online publicată Luni, 06 Iunie 2016. Autor: Cuget Liber Online.
Co-autor al mai multor scurt-metraje având ca subiect principal copiii, cu peste 15 premii internaționale la activ, obținute la fes-tivaluri de film din lume, Alina Cosmoiu a trecut cu bine în acest week-end de marile emoții ale primei ei lansări de carte, oferindu-l spre… lecturare pe Cipilică, în chip de personaj principal, de data aceasta în cartea „Cipilică, ciulinul de câmpie”. O poveste cu personaje reale, dar, în același timp, fabuloase, care s-au lăsat fotografiate pe la Histria, Vadu, Eforie ori Constanța, doar ca să spună micuților poveștile pe care le compun viața lor frumoasă din câmpie.


„Ce mi-am dorit eu a fost să îi fac să vadă frumosul din absolut orice, chiar și dintr-un ciulin care este pe marginea drumului și de multe ori trecem fără să-l vedem. Copiii în general văd lucrurile astea, noi adulții am cam uitat”, a spus Alina Cosmoiu, care și-a dorit ca lansarea să coincidă cu aniversarea a 15 ani de când realizează emisiu-nea pentru copii „Bărcuța cu povești”.   


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65842 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3818 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3414 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1973 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6512 secunde