Performanța unui elev din Năvodari: reprezintă România la Internaționala de Astronomie

686
1
Performanța unui elev din Năvodari: reprezintă România la Internaționala de Astronomie - elevdinnavodari-1467738153.jpg

Articole de la același autor

Pe Robert Gabriel Pășcălău, din clasa a VIII-a a Școlii Gimnaziale "Tudor Arghezi" din Năvodari, l-am cunoscut cu aproape o lună și jumătate în urmă, cu prilejul festivității de premiere a Campaniei "Hai la olimpiadă!". 


Triplu medaliat la Olimpiada Națională de Fizică (cu argint), la Olimpiada Națională de Matematică (bronz), la Olimpiada Națională de Astronomie a obținut medalie de aur din partea Societății de Fizică și premiul I din partea Ministerului Educației, fapt ce l-a propulsat, după barajele susținute zilele acestea, în lotul restrâns care va reprezenta România la Olimpiada Interna-țională de Astronomie, ce se va desfășura în Bulgaria, în luna octombrie. 


La finalul probelor de la Evaluarea Națională, se situează, la nivel județean, pe locul 135, cu media de 9,77 (nota 9,70 la limba română și 9,85 la matematică). De altfel, la vremea respectivă, declara, pentru "Cuget Liber", că își dorește să devină licean fie la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", fie la Liceul Teoretic Internațional.


Comentează știrea

ok
6 iulie 2016
succes

Succes constantenilor, oriunde v-ati afla!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5421 secunde