"Performanță în meserie", pentru elevii liceelor tehnologice din Constanța

503

Articole de la același autor

Elevii din liceele tehnologice ale județului Constanța s-au întrecut, la sfârșitul săptămânii trecute, la un concurs pe meserii. Este vorba despre cea de-a patra ediție a concursului județean "Performanță în meserie", organizat la inițiativa Liceului Tehnologic "Virgil Madgearu" Constanța.

Cu acest prilej, elevii din 10 licee tehnologice din județul Constanța și-au dovedit aptitudinile, înclinațiile, competențele practice și mai ales pasiunea pentru meseriile de organizator banqueting, ospătar (chelner), vânzător în unități de alimentație, tehnician în gastronomie, bucătar și tehnician în activități de comerț.

La secțiunea "Magia garniturilor pescărești", echipa Colegiului Comercial "Carol I" Constanța, formată din elevele Anamaria Ciocoiu și Andreea Oprea, și-a arătat măiestria în arta culinară și a cucerit locul întâi. La secțiunea "Arta de a servi zâmbind", pe primul loc s-a poziționat eleva Luciana Ionela Ion, de la Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu" Constanța.

De asemenea, elevii au fost provocați să-și demonstreze creativitatea și imaginația ȋn cadrul secțiunii "Reclama - sufletul comerțului", unde lucrarea executată de Andreea Carmen Ilie, de la Colegiul Economic Mangalia, a obținut locul întâi.

La eveniment au participat reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Constanța, membri ai echipei de proiect, reprezentanți ai agenților economici parteneri, precum și elevi din școlile partenere în proiect. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5209 secunde