Pentru ei, viața de student s-a încheiat. Începe milităria!

177
Pentru ei,  viața de student s-a încheiat. Începe milităria! - 300deabsolventi-1438271341.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, pe Faleza din fața Comandamentului Flotei, are loc festivitatea dedicată absolvirii Promoției "Regele Ferdinand 150" de ofițeri ingineri militari și civili din Academia Navală "Mircea cel Bătrân", precum și de maiștri militari de marină din cadrul Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale "Amiral Ion Murgescu".

Promoția 2015 poartă denumirea onorifică "Regele Ferdinand 150" pentru a marca 150 de ani de la nașterea Regelui Ferdinand și este cea de-a 92-a promoție constănțeană a Școlii Navale "Mircea", prima instituție de învățământ superior dobrogeană, una dintre predecesoarele Academiei Navale "Mircea cel Bătrân".

Peste 300 de absolvenți vor fi prezenți pentru a marca unul din cele mai importante momente ale vieții de student, între care 258 au urmat cursurile Facultății de Navigație și Management Naval în cadrul a patru specializări: Navigație și Transport Maritim și Fluvial, Electromecanică Navală, Electromeca-nică, Inginerie și Management Naval și Portuar.

Alți 36 de absolvenți ai Facultății Inginerie Marină care au urmat cursurile în cadrul specializărilor Navigație, Hidrografie și Echipamente Navale și Electromecanică Navală vor primi, la absolvire, gradul de aspirant și vor frecventa Cursul de bază pentru ofițeri din cadrul Forțelor Navale, la Școala de Aplicație a Forțelor Navale "Viceamiral Constantin Bălescu".

De asemenea, 33 de absolvenți ai Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale "Amiral Ion Murgescu" vor primi primul grad de maistru militar. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3134 secunde