Pentru copiii cu TSA și ADHD: Festivalul "SUITA", la Mamaia

148

Articole recomandate

A mai rămas doar o lună până la organizarea celei de-a patra ediții a festivalului "SUITA", destinat și dedicat copiilor cu TSA și ADHD. Acesta va avea loc în data de 17 august, de la ora 16.00, la Zoom Beach din Mamaia, și are ca scop derularea unor probe sportive unde pot participa copiii bolnavi, cu un nivel al motricității dezvoltat, corespunzător vârstei biologice.

Organizatorii susțin că dizabilitatea psihică nu reprezintă o piedică pentru integrarea în societate. Tocmai de aceea, scopul principal al acestui proiect îl reprezintă surprinderea unor metode și mijloace prin care copiii cu dizabilități demonstrează capacitatea de adaptare la stimulii din mediu, spiritul de echipă, antrenamentul atenției distributive, mobilitatea loco-motorie și, bineînțeles, capacitatea de înțelegere a instructajului specific fiecărei probe sportive.

În acest sens, se vor alcătui patru echipe de copii - părinți a câte cinci perechi pentru fiecare echipă. Alături de aceștia se va afla Cristian Munteanu, solistul trupei "Acoustic Dream".

Participarea la eveniment este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7029 secunde