"Pensiune completă", în această seară, la Teatrul de Vară Soveja

240

Articole de la același autor

Festivalul de teatru și artă "Be.Safe", organizat în aer liber de Teatrul de Stat Constanța, continuă, astăzi, cu un spectacol de sezon. De la ora 21.00, pe scena Teatrului de Vară Soveja, Teatrul Mic București prezintă comedia "Pensiune completă", de Pierre Chestnot, în regia lui Gelu Colceag.

Publicul va avea parte de momente savuroase. Ce se întâmplă atunci când soția sa știe că, din motive profesionale, soțul merge, de zece ani, într-o anumită localitate, unde se cazează la același hotel, Hotel Mimoza, când, de fapt, el își vizitează amanta, ce locuiește într-o casă înconjurată de mimoze? Ce face acest soț atunci când află că soția, curioasă, vrea să îi facă o surpriză și să i se alăture în acest hotel mult-lăudat pentru o scurtă vacanță? Cum reacționează amanta când trebuie să ofere pensiune completă nu doar cuplului cu pricina, ci și altor turiști interesați de discreția oferită de hotel?

XXX

Mâine seară, de la aceeași oră, Parcul Arheologic va găzdui spectacolul "Praf de stele", al Teatrului Nottara București. Povestea este prezentată publicului cu umor, rupt din viață.

John este ziarist și încearcă să scrie un nou roman, dar își petrece timpul mai degrabă încercând să le cunoască pe cele trei femei care îi devin, succesiv, vecine. Fay este prostituată, Angel, o tânără care vrea să devină cântăreață, iar Gwen și-a părăsit soțul și vrea să înceapă o viață nouă. Cu fiecare nouă vecină, viața protagonistului devine tot mai amuzantă. Discută despre sex, dragoste, viață și moarte, cu mult umor și… câteva lacrimi.

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul mystage.ro sau de la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanța. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5165 secunde