Patru universități britanice recrutează studenți români

175
Patru universități britanice recrutează studenți români - patruuniversitati-1435076355.jpg

Articole de la același autor

În perioada 13-15 iulie, reprezentanții a patru universități din Marea Britanie vin la București pentru a ține interviuri cu admitere pe loc (spot admissions) cu absolvenții clasei a XII-a. 


Interviurile vor avea loc în aceeași perioadă cu înscrierile la universitățile românești, oferindu-le astfel tinerilor români mai multe opțiuni pentru viitorul lor academic.


Coventry University, University of Northampton, University of Greenwich și Anglia Ruskin University sunt universitățile britanice care, anul acesta, fac concurență universităților din România prin prezența lor la București, în aceeași perioadă cu înscrierile la facultățile din Capitală. Pentru a fi siguri că atrag cei mai buni studenți români, reprezentanții universităților din străinătate sunt pregătiți să le facă o ofertă pe loc tinerilor prezenți la interviuri, în timp ce pentru universitățile românești aceștia trebuie să aștepte peste o săptămână pentru rezultate. 


Pentru proaspeții absolvenți de clasa a XII-a, această sesiune de interviuri cu admitere pe loc reprezintă o oportunitate ușor accesibilă de a deveni studenți în Marea Britanie, chiar după participarea cu succes la probele de Bacalaureat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : Patru burse regale pentru studenți
Pagina a fost generata in 0.4853 secunde