Patru olimpiade într-un singur week-end

245
Patru olimpiade într-un singur week-end - patruolimpiade-1456511072.jpg

Articole de la același autor

1.892 de elevi constănțeni vor participa în acest week-end la cele patru olimpiade organizate de Inspectoratul Școlar Județean Constanța.


Sâmbătă, 27 februarie, va avea loc, la Liceul Teoretic "Decebal" Constanța, Olimpiada de chimie, etapa județeană. 93 de elevi ai claselor a VIII-a și a XII-a vor susține proba scrisă. 


Tot sâmbătă, 27 februarie, 557 de elevi ai claselor V-XII vor participa la etapa județeană a Olimpiadei de limbă și literatură română, care se va des-fășura în trei unități de învățământ din municipiul Constanța: Școala Gim-nazială Nr. 24 "I. Jalea", Școala Gim-nazială Nr. 39 "N. Tonitza" și Liceul Teoretic "Traian" din Constanța. 


La ambele competiții rezultatele elevilor vor fi afișate în aceeași zi la centrele de concurs și pe forumul Inspectoratului Școlar Județean Con-stanța. De asemenea, duminică, 28 februarie, la Liceul Teoretic "George Călinescu", se va desfășura etapa județeană a Olimpiadei de limbă latină, la care s-au înscris 12 elevi de nivel liceal. În perioada 27-28 februarie, se vor derula fazele locale - grupe - din cadrul Olimpiadei Naționale a Spor-tului Școlar și Olimpiadei Gimnaziilor ediția 2016, la disciplinele sportive Șah, Rugby, Baschet, Fotbal, Handbal și Volei. 


Competițiile se vor desfășura în nouă centre, șase din municipiu și trei din județ. La întreceri, vor participa 1.230 de elevi - din ciclul liceal și gimnazial.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4246 secunde