Patru liceeni constănțeni la Adunarea Generală a Consiliului Național al Elevilor

352
Astăzi, Palatul Culturii din Târgu Mureș va găzdui deschiderea oficială a Adunării Generale a Consiliului Național al Elevilor (CNE). Evenimentul prefațează lucrările adunării ce va avea loc până pe 13 ianuarie, la Târgu Mureș.

La Adunarea Generală a Consiliului Național al Elevilor vor lua parte reprezentanți ai Consiliilor Județene ale Elevilor din toată țara și din municipiul București, câte patru delegați pentru fiecare județ, însoțiți de profesori coordonatori. Adunarea Generală este centrată pe alegerile pentru funcțiile de conducere din cadrul Consiliului Național al Elevilor. Alegerile vor fi transmise live pe platforma WEDU.ro atât text, cât și prin streaming video. Cei care nu vor fi prezenți la eveniment vor avea posibilitatea să urmărească evenimentul, în timp real, pe conturile de Twitter și Facebook ale WEDU.ro, platforma oficială a Consiliului Național al Elevilor.

Programul Adunării Generale mai cuprinde ateliere și dezbateri menite să vină în întâmpinarea nevoilor actuale ale reprezentanților Consiliului Național al Elevilor. În prima zi, elevii își vor susține punctele de vedere în cadrul unei dezbateri pe tema "CNE ar trebui să fie mai funcțional în 2012?", după modelul Karl Popper, organizată de ARDOR (Asociația Română de Dezbateri, Oratorie și Retorică).

Ziua de miercuri, 11 ianuarie, este alocată atelierelor de lucru ale delegaților, facilitate de către formatorii Consiliului Național al Elevilor, în coordonare cu elevi, profesori coordonatori și elevii seniori ai Consiliului.

Ziua de joi, 12 ianuarie, marchează încheierea Adunării Generale a CNE, ce va fi urmată de un program pe Platoul Costești, facilitat cu sprijinul voluntarilor de la Cercetașii României. Seara, aceștia își vor da întâlnire la Gala Consiliului Național al Elevilor.

Vineri, 13 ianuarie, programul include evaluarea Adunării Generale, o sesiune de concluzii și o planificare a întâlnirilor viitoare ale Consiliului Național al Elevilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 22 Decembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : "Un zâmbet pentru bunicii noștri"
Pagina a fost generata in 0.4057 secunde