Patriarhia și-a schimbat purtătorul de cuvânt

90
Patriarhia și-a schimbat purtătorul de cuvânt - daniel-1447773362.jpg

Articole recomandate

Consilierul patriarhal Vasile Bănescu, noul purtător de cuvânt al Patriarhiei, a declarat că dezideratele echipei pe care o conduce sunt înnoirea comunicării, promptitudinea și o mai mare implicare.

"Se poate conta pe o înnoire a comunicării, pe promptitudine, pe o implicare mai mare a Bisericii în zona comunicării. Asta este limpede. Dorim să ne extindem echipa de comunicare, inclusiv prin cooptarea unor buni comunicatori. Suntem, ca să spun așa, în fața unui nou început", a declarat Bănescu pentru Agerpres.

Acesta a precizat că inițiativa a venit chiar de la Patriarhul Daniel.

"Evident, a fost o schimbare necesară, probabil că trebuia făcută de mai demult. Orice înnoire e binevenită atunci când nu trece mult timp de așteptare. Schimbarea unei persoane nu înseamnă vinovăția persoanei precedente. Dar înnoirea e mereu firească", a mai precizat el.

Vasile Bănescu a mai afirmat că, în aceste momente, se lucrează la o nouă strategie, care va fi discutată la nivelul Patriarhiei.

"Aceasta va presupune inclusiv organizarea, din când în când, cu o anumită ritmicitate, a unor conferințe de presă la care să participe și Părintele Patriarh", a mai spus Bănescu.

Părintele consilier patriarhal Constantin Stoica și părintele consilier patriarhal Ciprian Apetrei își desfășoară în continuare activitatea la Biroul de presă al Patriarhiei Române împreună cu părintele inspector eparhial Bogdan Teleanu.

Schimbarea lui Constantin Stoica vine în contextul în care în spațiul public au apărut acuzații privind comunicarea defectuoasă a Patriarhiei după tragedia din clubul Colectiv.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0713 secunde