Pașii care pot salva viața

87
Pașii care pot salva viața - pasiicarepot-1448190289.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, Școala Gimnazială "George Coșbuc" comuna 23 August a organizat a doua sesiune de formare pe tema "Prim-ajutor - intervenții minime cu impact major". 


Inițiativa a aparținut Asociației Proactiv pentru Comunitate Mangalia, reprezentată de ing. Nicoleta Grigiuță și s-a desfășurat cu sprijinul ONG "Crucea Roșie". Formatorul Adrian Mavromalidi este instructor la Centrul de formare și pregătire în descarcerare și asistență medicală SMURD Constanța și recunoscut ca unul dintre cei mai buni instructori SMURD din România. 


La curs au participat 23 de persoane din localitățile Mangalia, Cernavoda, Pecineaga, Moșneni, Dulcești, Eforie Nord, Constanța.

Principalele teme abordate au făcut referire la măsuri de intervenție primară de urgență în caz de infarct, arsură accidentală, atac cerebral și atac epileptic. S-a pus accent pe pașii de urmat în cazul unei urgențe de orice fel (cutremur, accident de muncă, incendiu, accident auto), pași care pot salva viața unei persoane dacă sunt "executați" corect. 


În pauza dintre sesiunile de curs, participanții au dat exemple din viața lor de zi cu zi și au făcut aprecieri privind utilitatea informațiilor primite. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5276 secunde