"Partizan" și Dan Helciug vă așteaptă în Clubul "Doors"

302

Articole de la același autor

Pentru cei care vor să cânte și să danseze în următoarele două zile, Clubul "Doors" este o alternativă. Aici, va concerta sâmbătă, 12 mai, începând cu ora 20.00 trupa "Partizan", formată din Adrian Pleșca (voce), Răzvan Moldovan (chitară), Andrei Bărbulescu (tobe) și Augustin Nicolae (bas), care vor aduce cu ei genul de muzică rock, industrial și post punk românesc.

Potrivit organizatorilor, "Partizan" este un produs 100% românesc și reprezintă suflul natural al străzii bucureștene. Altfel spus, partizanii se feresc de tot ce înseamnă satiră sau critică la adresa oamenilor obișnuiți. Ei aduc situații din dimensiunea reală și le transpun în una științifico-fantastică. Totodată, trupa creează un univers paralel în care ne regăsim cu toții.

Apoi, duminică, 13 mai, de la ora 19.30, va fi readusă pe scenă muzica formației "Queen", trupă care a scris istorie în muzica rock internațională, atât prin originalitatea cât și prin complexitatea compozițiilor. De data aceasta, însă, cel care va încânta publicul este Dan Helciug, care va susține un concert de excepție, în cadrul proiectului "My queen tribute". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Mai 2018
Stire din Cultură-Educație : Louis King cântă  la Constanța
Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
Stire din Cultură-Educație : Mike Godoroja cântă la Constanța
Sâmbătă, 31 Martie 2018
Stire din Cultură-Educație : Marius Bațu revine la Constanța
Pagina a fost generata in 0.3941 secunde