Părinții investesc masiv în învățarea limbii engleze

289

Articole recomandate

În ultimii zece ani, marile centre internaționale de limbă engleză devin o prezență constantă în România, deoarece generațiile tinere din România demonstrează tot mai mult un potențial foarte mare de a revoluționa multe domenii de activitate din Uniunea Europeană, printre care se numără și Tehnologiile Informației (IT). 


Specialist în educație, Ștefania Filip este unul dintre antreprenorii autohtoni care a identificat această nișă și a început să implementeze, cu succes, în România, un sistem de tip franciză la nivel regional și național de învățare a limbii engleze, după o metodă revoluționară, dezvoltată de profesorul și lingvistul britanic Helen Doron. 


Metoda educațională, implementată deja de cinci ani în România de către Ștefania Filip, a ajutat peste două milioane de copii din întreaga lume să vorbească limba engleză și deja a dat roade și în rândul copiilor români. "Tinerii care deprind abilități de nivel mediu și avansat în învățarea unei limbi străine de circulație internațională își cresc considerabil șansele de a reuși și de a se adapta pe viitor. Motivația mea este de a aduce educația de calitate aproape de copiii și de tinerii români. Consider că există un potențial foarte mare pe care îl putem dezvolta în beneficiul copiilor români. Au nevoie de calitate în educație, și de a le oferi cele mai bune condiții pentru învățare", declară Ștefania Filip. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9577 secunde