€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Părinți, aveți copii la gimnaziu? Începe Tâgul meseriilor, la Constanța

Ştire online publicată Miercuri, 13 Martie 2019. Autor: Cuget Liber Online.
În perioada 14-15 martie 2019 Inspectoratul Școlar Județean Constanța organizează Târgul meseriilor, ediția de primăvară, sub titlul "Știu să-mi aleg meseria!", având ca actori principali unitatile scolare cu oferte de pregatire pentru invatamantul profesional si invatamantul profesional dual.


Evenimentul se adresează elevilor din ultimele clase de gimnaziu precum și părinților acestora care pot beneficia, si cu aceasta ocazie, de cunoașterea obiectivă a resurselor personale ale copiilor lor, a intereselor sau aptitudinilor acestora.


Elementul de noutate al acestei ediții este prezenta elevilor din invatamantul primar care, cu ajutorul profesorilor care le indruma pasii, vor face cunoscute vizitatorilor primele rezultate ale activităților de orientare profesională, menite sa valorifice întregul demers al consilierii unui elev pentru o carieră de succes pe tot parcursul scolarizarii lui.


Cele 36 de unități școlare cu învățământ professional si dual, împreună cu operatorii economici-parteneri, își vor expune oferta de formare între orele 11.00 și 18.00, în zilele de 14 și 15 martie la Casa de Cultură din Constanța și în cele cinci locații din județ: Medgidia, Cobadin, Crucea, Cogealac și Mangalia. 


Cu sprijinul și implicarea autorităților locale, a Instituției Prefectului Constanța, a reprezentanților CJRAE (Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională), a Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, elevii și părinții vor putea beneficia de informații complete, specifice unei consilieri de calitate, referitoare la toate calificările profesionale din oferta educațională constănțeană.


Școlile gimnaziale din județ vor fi incluse în programul de vizitare, eșalonat pe ore, de către centrele organizatoare. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7622 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3968 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2954 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8811 secunde