"Parcuri pentru copii, parcuri pentru mișcare, parcuri pentru educație"

326
Timp de două zile, începând de astăzi, de la ora 12,30, în Complexul Sportiv Tomis și Parcul Tăbăcărie Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Inspectoratul Școlar Județean Constanța organizează un eveniment sportiv și social intitulat "Parcuri pentru copii, parcuri pentru mișcare, parcuri pentru educație", parte din proiectul Luna "Sportul pentru toți" 2012.


Aflat la cea de-a treia ediție, proiectul se adresează, conform declarației directorului executiv al DJST Constanța Claudiu Daniel Teliceanu, copiilor din clasa pregătitoare și clasa I, și își propune în anul școlar 2012-2013 implementarea programelor de activități fizice în parcuri sub îndrumarea unui cadru didactic sau voluntar.

Astăzi, de la ora 12,30, la Complex Sportiv Tomis sunt așteptați elevii de la școlile nr. 30, nr. 4, nr. 5, nr. 2, "Constantin Brătescu" și "Jean Bart".

Mâine, 19 octombrie, tot de la ora 12,30, la Parcul Tăbăcărie - Țara Piticilor, vor veni elevii de la "Mihai Viteazu", "Remus Opreanu", "Nicolae Titulescu" și "Bogdan Petriceicu Hașdeu". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Ieri - elevi, azi - profesori
Joi, 27 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Ei iubesc studiul limbilor străine
Luni, 15 Octombrie 2012
Stire din Actual : Elev înjunghiat în fața școlii
Pagina a fost generata in 0.1836 secunde