€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Papa Francisc vine în România în 2019

Ştire online publicată Vineri, 05 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Publicația spaniolă Periodista Digital scrie despre vizita Papei Francisc în România și Bulgaria. Suveranul pontif ar urma să vină în primele zile din mai anul viitor.


Potrivit jurnaliștilor spanioli, Papa Francisc ar urma să viziteze catedrala patriarhală și să oficieze o slujbă în Parcul Izvor.


Este al doilea suveran pontif care vizitează România. Primul a fost Papa Ioan Paul al II-lea în 1999. El a fost primul suveran pontif din istorie care a vizitat o țară majoritar ortodoxă, de la marea schismă din 1054.


Atunci, Ioan Paul al II-lea s-a declarat bucuros că poate vizita România, pe care a numit-o „Grădina Maicii Domnului”.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3763 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1112 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.9079 secunde