Palmaresul Festivalului "Tinere Speranțe" de la Medgidia

414

Articole recomandate

Sâmbătă s-a încheiat încă o ediție a Festivalului de Muzică pentru Copii și Tineret "Tinere Speranțe", ajuns anul acesta la cea de-a II-a ediție. Festivalul a avut două secțiuni și anume: folclor și muzică ușoară. Cântecele din repertoriul folcloric, au fost interpretate de 16 concurenți, repartizați pe două grupe de vârstă, iar la secțiunea muzică ușoară, au fost trei grupe de vârstă, unde au concurat 36 de copii.  După două zile de concurs, în care s-au întrecut 52 de concurenți din Municipiul Medgidia, Cernavodă, Năvodari, Tortoman, Cobadin și Siliștea, juriul a deliberat câștigătorii.

În seara Galei pe lângă trofeu și cele trei premii, au fost înmânate mai multe premii speciale, deoarece jurații au considerat că toți concurenții au voci deosebite și merită răsplătite. La secțiunea muzică populară, grupa I, 6-10 ani, trofeul "Tinere Speranțe" a fost înmânat de președintele juriului, Aurel Sava, concurentei Mara Crucianu din Medgidia. Premiul I a fost înmânat de Mihai Traistariu concurentei Tănase Crina din Medgidia, premiul II a fost decernat de domnul Gheorghe Luca, Biancăi Bucur, iar premiul III a fost înmânat concurentei Roxana Popescu. La secțiunea muzică populară, grupa II-a, 11-15 ani, trofeul "Tinere Speranțe" a fost înmânat concurentei Daniela Paraschița din Medgidia. Premiul I a fost înmânat concurentei Cătălinei Moise din Siliștea, premiul II a fost înmânat concurentei Roxana Parpalev din Valea Dacilor, iar premiul III, a fost oferit de doamna viceprimar Luminița Vlădescu, concurentei Alexandra Drăgușanu din Siliștea. La secțiunea muzică ușoară, grupa I, 5-9 ani, trofeul "Tinere Speranțe" a fost înmânat de președintele juriului concurentei Maria Ștefan din Medgidia, premiul I a fost decernat concurentei Bianca Bucur, premiul II a fost oferit concurentului Vlad Muscoi, premiul III, a fost oferit concurentei Bianca Iancu, iar premiul Media Tv, a fost oferit concurentei Poncișu Maria din Medgidia.  La secțiunea muzică ușoară, grupa II-a, 10-12 ani, trofeul "Tinere Speranțe" a fost înmânat concurentei Daniela Paraschița din Medgidia, premiul I a fost înmânat concurentei Clarei Legian din Medgidia, premiul II a fost decernat concurentei Andra Chiriac din Medgidia, premiul III, concurentei Andra Barangă din Medgidia.

La secțiunea muzică ușoară, grupa a III-a, 13-19 ani, trofeul "Tinere Speranțe" a fost înmânat concurentei Andreea Moise din Constanța, locul I a fost înmânat concurentei Andra Nazîru din Medgidia, locul II a fost oferit concurentei Gelica Dode din Medgidia, pe locul III s-a situat concurenta Mihaela Țone din Medgidia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3319 secunde